Rólam

Rólam

Dr. Kluszka Laura gyermek és felnőtt fogszabályozó szakorvos nemzetközi tapasztalattal. Páciensközpontú fogszabályozás, egyénre szabott mosoly.

A Semmelweis Egyetemen 2015-ben - szakvizsgám megszerzése után - több budapesti privát klinikán és külföldön is szereztem tapasztalatot, ahol nagyszámú felnőtt és gyermek beteget láttam el fogszabályozó szakrendelésen.

Fontosnak tartom a megfelelő időben elkezdett fogszabályozást, hiszen már fiatal korban felismerhetőek egy később kialakuló fogazati eltérés jelei. A kezelést időben elkezdve, akár egyszerűbb kivehető készülékekkel is megelőzhetőek a későbbi problémák kialakulása.

Felnőtt betegeimnél arra törekszem, hogy a fogszabályozás ne csak egy szükséges rossz legyen az életükben.Kiemelt jelentőségűnek tartom a kezelések teljes átbeszélését, hogy azok menetét, opcióit a páciens igényeinek megfelelően alakítsuk ki. Szabadidőmet a családommal töltöm és hobbijaim közé tartozik a lovaglás.

  • Széleskörű tapasztalat
  • Kiszámítható várakozási idő
  • Korszerű vizsgálati módszerek
  • Hazai és nemzetközi tapasztalat

Csapatunk

Dr. Molnár Gergely

Dr. Molnár Gergely

szájsebész

A budapesti Semmelweis Egyetemen folytatott tanulmányaim alatt több külföldi tanulmányúton vettem részt, egy évet pedig Párizsban tanultam. Ezután egy magánrendelőben kezdtem el tanulni a klinikán kívüli kezelést. A diplomám megszerzését követően pedig már teljesen kivettem a részem a betegellátásból: a magyar pácienseken túl a főként Budapesten élő angol és francia betegeket kezdtem kezelni. Magánrendelőmben a külföldi és magyar gyermekek és felnőttek teljeskörű fogászati ellátását végzem.

Dr. Bögi Katalin

Dr. Bögi Katalin

szájsebész

Dr. Bögi Katalin 1993-ban szerzett fogorvosi diplomát a Budapesti Semmelweis Egyetemen, 1995-ben pedig fogászati és szájbetegségek szakvizsgáját tette lehetővé, hogy önállóan dolgozhasson. A diploma megszerzése óta elkötelezett a fogászat esztétikai és kozmetikai vonatkozásai mellett. Tagja a Magyar Esztétikus Fogászati Akadémiának, a Német Esztétikai Fogorvosi Társaságnak (DGAZ) és az Európai Kozmetikai Fogászati Egyesületnek. 1993 óta az YDW (Young Dentists Worldwide) tagja. 1994-ben alapítványi tagja, 1998-ig elnöke a Magyar Fiatal Fogorvosok Egyesületének.

Csizmadia Judit

Csizmadia Judit

dentálhigiénikus

Több, mint tíz éve dolgozom a fogászati szakmában. Asszisztensként kezdtem a pályafutásom, majd elvégeztem a Klinikai-fogászati higiénikus képzést. Több ezer dentálhigiéniai kezelés van a hátam mögött. Fontosnak tartom, hogy a pácienseim elégedetten, széles mosollyal az arcukon távozzanak tőlem. A precizitást és az alaposságot tartom fő erényeimnek. Továbbképzések látogatásával fejlesztem tudásom, hogy naprakész legyek az új technikák/technológiák elsajátításában. Célom, hogy pácienseimben az esetleges félelmeiket eloszlassam a fogászati kezelésekkel kapcsolatban.

Segíthetek valamiben? Kérjen időpontot!

Rendelőink hétköznap 08:00 - 20:00 óra között hívhatóak,
hétvégén e-mailben is elérhetőek 08:00 - 20:00 óra között.
Jelentkezzen be a hét bármely napján!