Vélemények

Vélemények

Tekintse meg gyermek és felnőtt pácienseim véleményét. Felmerültek kérdések, konzultálni szeretne? Lépjen kapcsolatba velünk bizalommal a hét minden napján! Fogszabályzás elérhető áron! Elégedett páciensek, tökéletes végeredmény!
  • Bodnár Levente

    Külföldi praktizálása során ismertem meg Dr. Kluszka Laurát. Prevenció miatt szerettem volna fogszabályzót. Kicsit félve kerestem fel mivel 41 évesen már azt hittem késő belevágni…De higgyék el nekem a megfelelő szakemberrel szinte semmi sem lehetetlen:) A doktornőnek hála azóta szépek egyenletesek a fogaim. A doktornő szemlélete teljesen mértékben páciensközpontú ami ritka ebben a mai rohanó világban. Amikor hazaköltözött azután sem váltottam fogorvost. Ha problémát észlelek a fogaimmal, örömmel látogatom meg Őt Magyarországon.

  • Kis Iréna Mária

    A gyermekemet vittem hozzá mivel az OEP által finanszírozott fogszabályozást a szakember hiány miatt nem tudtuk kellő időben igénybe venni. Több ismerősöm és a gyerekorvos is Dr. Kluszka Laurát a fogszabályozás szakorvosát ajánlotta, mivel tapasztalt és nem irreális megfizethetetlen árakon dolgozik. A tapasztalatom alapján bátran kijelenthetem, hogy a doktornő a szakmáját szerető, rendkívül empatikus és elhivatott. Mindezek mellett több éves gyermekellátási és felnőtt fogorvosi és fogszabályozási gyakorlattal is rendelkezik. Bátran merem ajánlani mindazoknak akik hosszútávú Orvos beteg kapcsolatra vágynak.

  • Mihálovics Cintia

    Sokan csalódtunk már és jó páran okkal féltünk a fogorvosoktól. Az hittem az én kusza fogsoromból sosem lesz olyan gyönyörű egyenletes fehér fogsor amilyenek a hollywoodi filmekben jönnek szembe velünk. Tévedtem! Szerencsére a fogszabályzásban a megfelelő szakemberhez kerültem és a dokotrnő egy régi álmomat váltotta valóra. A kezelések előtt megtervezte a mosolyomat és ami addig ugyan csak a képernyőn volt látható és elsőre hihetetlennek tűnt, hogy tényleg lehet gyönyörű a mosolyom az azóta már valósággá vált! Egészséges szép fogakkal sokkal egészségesebbnek és energikusabbnak érzem magam.

Segíthetek valamiben? Kérjen időpontot!

Rendelőink hétköznap 08:00 - 20:00 óra között hívhatóak,
hétvégén e-mailben is elérhetőek 08:00 - 20:00 óra között.
Jelentkezzen be a hét bármely napján!